Monday, December 31, 2012

~Azamku untuk 2013~

Assalamualaikum wbt dan slmt petang...

Pejam celik...pejam celik
kita berada di hari terakhir sebelum melangkah 2013
kan???

ermmm tdk taula apa dalam hati sy skrg nie...
gembira + bersyukur + sedih
xtaula....mcm2 ada...
 Sy gembira : mcm mimpi sy dan kalian semua disana, kita boleh
sama2 sama melangkah ke thn baru 2013 dgn segala kejayaan
yang kita dapat kecapi sampi ke hari ini....

Sy bersyukur: Tuhan masih berikan kesihatan kepada kita sampai 
ke hari ini....dengan ditemani oleh mak, adik-beradik, dan nenek...
semoga kita selalu dalam rahmatnya...diberikan kesihatan dan
rezeki yang melimpah2 di tahun2 yang seterusnya....

Sy Bersedih : 1)banyak kenangan2 yang menyedihkan sy
dlm thn 2012...

2) sy masih juak sendiri sampai ke hari ini....bila tengok 
semua kwn2 yg lain semua dgn pasangan masing2....
"kasian ooOoo sy kan?heheheheh
~ tp hopefully thn nie membawa tuah dlm hidup sy...amin...

3)klu ikutkan thn nie sudah mau 7thn suda Arwah bapakku tinggalkn kami...
mcm lama sudah sy tidak memanggil "Bapak@Pak"
-kadang2 sy pandai rindu ba tu panggilan....klu dlu boleh la meluah
apa2pun masalah....skrg mcm sendiri2 jak tanggung
apa2 mslh....lainla klu tadi ada suami kan???

4)hajat mau kuruskan badan thn 2012..mcm xtercapai...badan makin naik dan naik...dan NAIK....

5) Ada beberapa memori dlm idup sy dlm 2012....sy susah mau lupakan...
sedih...sgt2 sedih...hanya tuhan jak tau....

apapun yg berlaku......hidup harus diteruskan....
maafkan sy klu ada salah dan silap...
sy maafkan klu anda ada silap dan salah....
azam baru....
hidup baru......
kehidupan baru...
amin...
bye 
salam

Sunday, December 30, 2012

~Jalan-jalan cari makan~

~Assalamualaikum Wbt~
 Apa kabar kalian disana???
dlm bahasa bugis...Aga Kareba???
dalam bahasa bajau...Aie habal nu??

semua bahasa pun boleh pakai....

hari nie...saja sy mau kongsi 
pemandangan yang aman damai...sangat sesuai untuk 
org2 yang menginginkan suasana yang aman bebas dari kesibukan 
bandar, bunyi2 yang bising...
yang anda boleh dengar disini adalah kicauan burung2...
deruan ombak yang memukul pantai....
sangat aman....
lihat fotonya dibawah dong....

inila kg.Inderasun yang terletak di daerah Kudat...
cantikkan??

kawasan pantai yang bersih....
dengan ikan yang besar, fresh dan manis...

time ni sy, adam (budak praktikal dan kak ju yg pergi..
saja ba ambil2 angin...
best sangat2...
sambil2 jalan2....
dapat la juak sy dgn dorg2 ni mkn buah kelapa...
sedddaapppp

soodDDdaappp

posing sikit....

niela ant Fav. pic sy....
hehehehh

~Peace no War~

tau apa dlm hati sy time d tepi pantai nie??

~ sy brdoa smga thn 2013 nie Allah SWT memberikan sy kesihatan yang berpjgan
~ Smga Allah Swt memberikan sy Seorg Suami (dlm hati-sedikit kerisauan)- Aminn
~Semoga Allah bg sy rezeki yang melimpah2.....
dan
......
........
 ~Correction ya = Berkatilah
hehehehehe
bye...

muuuaaahhhh
sayang dgn semua....


Monday, December 17, 2012

Aku yang semakin membesar


Assalamualaikum wbt
heheheheh
apa kabar warga blogku di luar sana?
ada baik?
luar dan dalam bagus???

lama sudah rasanya sy tidak mengupdate blog sy nie..
bukan apa...
disamping keterbatasan idea...
sy jugak keterbatasan masa ...

hari nie...jak sy sudah dapat arahan dr BOS ooo 
untuk buat BQ di Tawau mari....
huhuhuhu  :(
apa boleh buat sudah tugas....
apa yg buat sy runsing...

Amcm sy mau habiskan lawat 70 buah rumah dalam masa 1 hari???

Apapun sy harus tempuh jugak stakat yg sy mampu...
comen lisa...cyahok2....
manala tau dapat ketemu jodoh 
di sepanjang perjalanan p Tawau...??
who knows kan???
heheheheheh
 Aminnnnnnnnnn

Dengan badan sy lagi yg semakin membesar ni...
mmg menang la sy punya berat klu setakat d PBW KK ni...
sy la yg rangking....
hahahahahahah

nie la gambar sy yg semakin membesar....
C photo below~


gemss kan??

inila org2 PBR 2012...

bye.....
doakan sy selamat pergi dan selamat balik...
bye semua..
love u all
muah2 miss u all
daAaaaa

Thursday, November 22, 2012


Assalamualaikum wbt...dan selamat petang......

sempat posing depat opis
hari nie....seperti biasa....
sy buat rutin hari2...
kerja-balik rumah-site-outstation...
atau kerja-lepak mkn dgn kwn serumah-balik rumah
dan begitula seterusnya...
kadang2 bila balik dr kerja...lepas jak mandi...
tau apa sy buat????

sy duk fikir apa yg sy buat hari nie???
adaka sy buat salah atau buat org lain tersinggung??
huhuhuh

tapi hari nie.....
awal pagi suda kak masniah bagi kami sorg satu apam polka dot...hehe
tapi saya ambil dua...
secara kebetulan color sama dgn baju sy pakai hari nie...

 niela polkadot kak masniah...

xnampak sangat warna oleh pembiasan cahaya...

haaaahhhh nie baru nampak warna kan??

nie la anting2 baru sy.....heheh

~ Walaumcmapun bz....sy tetap ada masa bgurau senda d opis~
tidak kirala ada bos ka...tiada boska.....
janji saya hadapi apa yg ada di depan mata sy....

oklah....cukupla update nie tuk hari nie..
bye...
Assalamualaikum wbt...

love my family
my brother, my sister in law, my qayyim
miss so much my sis at bandung...
mamak,nenenk and adik...

lastly miss my late father... :(
semoga ditempatkan dgn org2 yg briman...
amin....

Sunday, November 18, 2012



Lirik SHE Apalah Arti Cinta

Apalah arti cinta bila aku tak bisa memilikimu
Apalah arti cinta bila pada akhirnya takkan menyatu
Sesulit inikah jalan takdirku yang tak inginkan kita bahagia
 
Bila aku tak berujung denganmu
Biarkan kisah ini ku kenang selamanya

Tuhan tolong buang rasa cintaku
Jika tak Kau ijinkan aku bersamanya
Apalah arti cinta bila aku tak bisa memilikimu
Apalah arti cinta bila pada akhirnya takkan menyatu
Sesulit inikah jalan takdirku yang tak inginkan kita bahagia
Bila aku tak berujung denganmu
Biarkan kisah ini ku kenang selamanya
Tuhan tolong buang rasa cintaku
Jika tak Kau ijinkan aku bersamanya
Inilah saatnya aku harus melepaskan dirimu
(bila aku tak berujung denganmu)
Tuhan tolong buang rasa cintaku
Jika tak Kau ijinkan aku bersamanya
 
 
 
 
~ Sempat posing sebelum p kerja....~
apapun yg berlaku.....sesedih mana pun kita.....
kita harus bangun....
hargai diri sendiri.....
 
~Bila org xhargai kita....xapala....~
KITA YANG HARUS HARGAI DIRI KITA SENDIRI
 
duhai lisa....bila ko bersedih...
klu terasa menangis...
menangislah sepuas yg kau mau....
sampai masa ko xdapat sudah menangis tuk benda2 yg wat wat ko menangis...
 
kata lagu tu...
~HADAPINYA DENGAN SENYUMAN~ 

Thursday, November 1, 2012

~ Hari2 ku semasa d Felcra Berhad Sabah ~

Assalamualikum Wbt..
hari ni genap 01.11.2012  bersamaan hari khamis...
jam 07.16pm
sy masi d office...
saja mau pok Ot....
hehehehehehe

xtaula apa dlm fikiran sy skrg ni
Sedih + Penat + Letih + Kecewa + Sunyi
sampai bila la sy rasa begini ya.....
sslu jak teringat, terkenang...

Nasib baik ada kawan2 yg memahami....
yg gila2...
yg pengubat di kala sunyi....
xlain xbukan .......tau sapa???
tengok gambar di bawah.....

biar sy pkenalkan...
tudung seakan2 coklat tu = Cik Ain kwn yg sporting n cool
tudung putih tu = Adikku fiqa yg sllu jak ada time sy suka, sedih n happy
gonna miss u once u finish practical here...
tudung hitam= cik umi...same wif fiqa...practical student frm poli kk
and lastly in-front of me= Cik Niza kwn paling sporting...

nasib dorg ada dikala sy rasa sunyi....
so, dapatla sy lupa Mr. M tuk seketika...
hope tuhan lenyapkan la dia dr ingatan sy


~ terasa mcm kanak2 riang sebentar....~
miss u all once sampai masa kita tidak lagi kerja di bawah satu bumbung...
miss u n love u all
Daaaaaaaa

 

~ Tak munkin Aku~

Janganlah lagi kau mengharap
Cintaku untukmu
Janganlah lagi kau merayu
Padaku Untuk menerima kamu
Jangan kau mendekati
Aku ingin dijauhi
Pergilah engkau pergi
Pergi dari hidup ini
Jangan lagi imemaksa
Aku tahu kau berpura
Baik putuskan saja
Engkau memang buaya

C/O :
Tak mungkin aku
Tak mungkin aku kembali
Kembali pada diri mu lagi
Tak mungkin aku
Tak mungkin aku bersedih
Bersedih kerna diri mu lagi

Tak perlu lagi ditanya
Mengapa kenapa
Tak perlu lagi berdusta
Kerana ku tahu itu semua
Tak perlu kau mencari
Diriku ini lagi
Aku ingin sendiri
Tanpa engkau di sisi
Tak perlu kau berasa
Diri aku engkau punya
Baik lepaskan saja
Aku tak rela bersama


~ suatu hari nnt InSyaAllah sy akn brubah juak berhijab....
semoga tuhan selalu ada dgn sy....
Ya Allah ampunila segala kesalahan sy selama nie..
dosa2 sy sama ada sengaja atau tidak....
amin....

~ Duhai Lisa....tlg la bangkit semula....xperlula ingat lelaki2 yg xtahu menghargai
kewujudanmu....sllu jak mganggap kamu selalu salah di matanya...
~Berdoala semga Allah Swt berikan sinar baru dan dpertemukan dgn Org yg betul
dan yg telah ditetapkan untuk kamu sejak azali...~
~Amin~

Wednesday, October 24, 2012

~khas buat kamu....~

khas wat kamu:

saya xboleh jd sept. yg kamu mau...
aku tetap aku.....
aku xboleh jd spt org lain....


tapi ku bisa menjadi dirinya....
 haiya yaaaa......

lagu selimuti hatimu...by Dewa
 
Aku akan menjadi malam malam mu..
kan menjadi mimpi mimpi mu..
dan selimuti hatimu..yang beku..

aku kan menjadi bintang bintang mu..
kan s'lalu menyinarimu..
dan menghapus rasa rindumu..yang pilu

reff:
Aku bisa untuk menjadi...
apa yang kau minta...
Untuk menjadi apa yang kau impikan
Tapi ku tak bisa menjadi dirinya..


aku kan menjadi embun pagi mu..
yang kan menyejukkan jiwamu..
dan kan membasuh hatimu..yang layu

back to reff...

tinggalkan sejenak lalumu..
beri s'dikit waktu..kepadaku..
tuk meyakinkan mu..

~ tadi ada p Wgroup kejap p bayar 2monts notice.......berdoa jak dlm hati
supaya xtjumpa dia......biarla dia dgn dunianya....
~ sy xble halang apa dia mau.....dia pasti tengah bahagia dgn gf.nya......

Sementara sy  harus merawat diri sendiri....inilah lumrah kehidupan 
yang perlu ditempuhi....jangan ingat setiap org berkahwin tiada sudah ujiannya
kita jak xtau apa akn blaku dimasa akn dtg....sedangkan org bujang pun banyak dugaannya
apa lagi bila sudah berumahtangga.....

apapun hadapinya dgn senyuman....even kita selalu disakiti...
 
~c-lisa~


Tuesday, October 23, 2012


"This Is The Last Time"

This is the last time
That I will say these words
I remember the first time
The first of many lies
Sweep it into the corner
Or hide it under the bed
Say these things they go away
But they never do
Something I wasn't sure of
But I was in the middle of
Something I forget now
But I've seen too little of

The last time
You fall on me for anything you like
Your one last line
You fall on me for anything you like
And years make everything alright
You fall on me for anything you like
And I no I don't mind

This is the last time
That I will show my face
One last tender lie
And then I'm out of this place
So tread it into the carpet
Or hide it under the stairs
Say that some things never die
Well I tried and I tried

Something I wasn't sure of
But I was in the middle of
Something I forget now
But I've seen too little of

The last time
You fall on me for anything you like
Your one last line
You fall on me for anything you like
And years make everything alright
You fall on me for anything you like
And I no I don't mind

The last time
You fall on me for anything you like
Your one last line
You fall on me for anything you like
And years make everything alright
You fall on me for anything you like
And I know I don't mind 
 
 
 
tula kehidupan.....
sometimes kita pun xsure......
keliru.....fikir napa bgini dan begitu.....
tp hakikatnya juz follow the floor.......
 
hadapi dengan senyuman...ya lisa....
belajar tuk bersabar.....
jangan cepat melenting......
jangan cepat push2 atau memaksa.....
memaksa ka sayaaaa????
sy hanya berfikiran tuk masa depan saya.....
saya ada target saya jugak.....
 
tak apala.....
Tuhan saja yg tau....

Monday, October 22, 2012



Lirik Lagu Republik Hanya Ingin Kau Tahu Lyrics

Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Ow wooo wo wo wo
Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup
Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Ow wooo wo wo wo wo wo wo wo wo


~Kehilangan ~


Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku

Ku merasa tlah kehilangan

Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada

*

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Reff:

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Takkan ku sia-siakan kamu lagi


Back to *, Reff:


Sejujurnya ku tak bisa

Hidup tanpa ada kamu aku gila

Takkan ku sia-siakan kamu lagi.. (2x)


~ ingatka ni time apa.....????~
time kita mkn d suria...d Upper Star..
huhuhhuhuhu

kamu pernah kata kamu suka ni lagu...
even time tu sy buat2 xtau....
tp sy tau kamu suka lagu ni coz ada kaitan dgn kamu....
kamu seolah2 mau nyanyi lagu ni...
xtaula untuk sapa...
either sy atau dia....

OFFICIALLY MISSING YOU

Hmm...
Ooh...ooh...
All I hear is raindrops falling on the rooftop
Oh baby, tell me why’d you have to go
‘Cause this pain I feel it won’t go away
And today I’m officially missin’ you
I thought that from this heartache, I could escape
But I’ve fronted long enough to know
There ain’t no way
And today I’m officially missing you
Ooh...can’t nobody do it like you
Said every little thing you do, hey, baby
Said it stays on my mind
And I-I’m officially...
All I do is lay around, 2 ears full of tears
From looking at your face on the wall
Just a week ago you were my baby
Now I don’t even know you at all, I don’t know you at all
Well, I wish that you would call me right now
So that I could get through to you somehow
But I guess it’s safe to say, baby, safe to say
that I-I’m officially missin’ you
Ooh...can’t nobody do it like you
Said every little thing you do, hey, baby
Said it stays on my mind
And I-I’m officially
Well, I thought I could just get over you, baby
But I see there’s something I just can’t do
From the way you would hold me
To the sweet things you told me
I just can’t find a way to let go of you
Ooh...can’t nobody do it like you
Said every little thing you do, hey, baby
Said it stays on my mind
And I-I’m officially...
It’s official
Hoo, you know that I’m missin’ you, yeah, yes
All I hear is raindrops, oh, yeah
And I-I’m officially missin’ you




~ Rutin harianku D Felcra Berhad~

Assalamualaikum semua :p
apa kabar? sehat????
hope semua dalam keadaan 
yang luar dalam baik...

hari nie...plan pagi nie mau bz kan dri utk p site...
tp org dari HQ dtg kk n p mlawat rumah kat mengkabong....

so hari ni sy pun  update2 folder tamparuli....
bosan sebenarnya tpi wat2 keja jak....
even keja ni xrushing pun...
tp busy kan dri jak...

xtaula apa dlm fikiran skrg ni....
sllu ingatkan dri

" when u r sad....u must Smile"
"When u r happy.....u must Laugh"
" When u r weak......u must stay STRONG!!" 

teringat dia bila dgr lagu nie....

Lirik Lagu Avril Lavigne When You’re Gone Lyrics

Browse: / / / I always needed time on my own
I never thought I’d need you there when I cry
And the days feel like years when I’m alone
And the bed where you lie is made up on your side
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now
[Chorus]
When you’re gone
The pieces of my heart are missing you
When you’re gone
The face I came to know is missing too
When you’re gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you
I’ve never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now
[Chorus]
We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
All I ever wanted was for you to know
Everything I’d do, I’d give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah
[Chorus]



Tuesday, October 16, 2012

~ Hati Yang Terluka ~


Assalamualaikum WbT
hari nie......genapla 4 hari sy berstatus single....
pedihnya hati sy....tiada siapa yang tau...
macam diblender2 pun ada.....
apa bole buat..
sudah takdir...
sudah nasib...

Ermmm kadang sy mcm anti sang Omre( bahasa pondan)
Omre : Lelaki
Omgeri : Perempuan
Wara2 : jalan2

Kalau la kita tau.....
setiap pertemuan yg kita lalui disepanjang kehidupan kita ni
kita tau org tu baik atau tidak...
kita tau jodoh kita panjang atau tidak....
kita tau org tu btl2 ikhlas atau tidak....
kan bagus...

kerja pun kat opis xda...
mau g site kete xda....
payah btl....

~Ya Allah permudahkanla urusanku........~
Janganla biarkan hatiku rasa kekosongan....
Tanpa bimbinganMu, keredhaanMu,
Tanpa PetunjukMu...
Amin

~ Senyumla wlupun hati menangis~

~ Kasih Sayang Health Resort ~




Tahuka anda Kasih Sayang Resort terletak dimana???

Untuk pengetahuan anda semua Kasih Sayang resort ini terletak di Daerah Menggatal dengan ketinggian 2400 kaki dari parat laut dengan suhu antara18 ° C hingga 23 ° C.


  Apa yang best di Kasih sayang Resort ni???

Selain daripada pemandangannya yang cantik, 
udara/angin yang segar & sejuk 
serta aroma dan bunyi hutan hujan tropika juga dapat kita 
rasai sendiri bila kita disana........


lawaa? lawaka??
lawakannnnn??????
siap baca2 lagi ba clisa....hehehehe

peaceeee no war.....heheh

di atas sanala pemandangan yg cantik2 tu.....
merenung masa depan yang masih tanda tanya....
saat ini masi hapi lagi berbanding sekarang....
huhuhuhuhuhu  :'(

apa yang kamu tunjuk tu lisa???
~ disana la sy kerja.....pandangan dr atas Kasih Sayang Resort....~

nie beranda hotel resort nie...
 kecantikan bunga yg diambil oleh Mr.M 
cantikkan???pandai dia ambil gambr.....

 ~p/s: rugi klu tidak p sendiri nikmati sendiri panorama alam semulajadi
di Kasih Sayang Resort......hope suatu hari nnt ble dtg sini dgn sang suami....
Amin

Wednesday, September 5, 2012

~Inila saya ba....sy tdk mau jadi org lain baa....~






huhuhu.....inila usiaku di awal 28thn.....
walau mcmna pun make-up....tetap juak nampak....tut..
heheheh

xpela janji kita hapi tuk jalani hidup2 mendatang kan....
kita kena akur tentang ajal maut, rezki dan jodoh semua tu rahsia tuhan
so hadapi dengan senyuman semua yg terjadi biar terjadi.....
:) bye.............

 ~Miss my nining so much....~

Assalamualaikum wbt
hari nie ermmmmmmmmmm
penat + geram(sllu kena suruh2) oleh org opis yg brlagak bos! + xda mud = mgantuk..

tp jauh disudut hati....ingat juak dgn satu2nya adik pmpuanku..
nama panggilan dia sllu = nining....
miss u ning so much....

ni jak gmbr2 kita sempat ambil time merdeka day..
ditemani dgn abg no n riah..

sweet jak muka....miss u ning.. :*

muka riah xtau memandang mana...


ek elleh....mcm dekat jak dlm gambar...padahal jauh ni jarak....

p/s: from this moment, the life has begun....
heheheh berlagu sikit2...
miss u all

Monday, August 6, 2012

Dalam outstation sempat singgah di Mesilau, kundasang





heheheh
cantikkan.....
sejuk sangat2...
perasaan yg tidak dapat digambarkan....

hoprfully sy dapat pergi lagi dgn seseorg yg btl2
sy syg n cinta suatu hari nnt..
aminnn

Tuesday, July 31, 2012

Lirik lagu Untuk Dia - SleeQ Ft Najwa

[Sleeq]
Kuatkan radio, kuatkan radio anda
Kuatkan radio, kuatkan radio
Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Dia penuh gaya, semuapun nak bayar

Memang selalu belanja
Mungkin anak orang kaya
Kadang kala pabila
Dia ke Singapura
Tak duduk rumah saudara
Dia inginkan Shangrila

Bertemu di Facebook

Beberapa hari kemudian
Mungkin gua comel kot
Ajak ku jumpanya di KL, Ooh KL
Oh lupa bilang gadis ni KL
Tak cakap kosong dia memang begini
Akhirnya dapat tahu dia punyai lelaki
Lelakinya pula kan bawa Mercedez
Apa saja dia minta dia memberi tetapi

Aku yang patut, yang patut

Memberinya segala
Kerna aku mampu, ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

[Najwa Latif]

Engkau Punya Gaya
Walaupun tak kaya
Bukan paras rupa yang aku pandang sahaja
Mungkin kau lihat ku
Ku banyak berbelanja
Tapi sebenarnya ku biasa-biasa saja

Bertemu di MukaBuku

Ku jatuh hati padamu
Bukan tak nak mengaku
Tapi hati rasa malu

Senyum mu menawan menawan

Kau buat hatiku tertawan
Ada sesuatu yang kau perlu tahu
Tentang diri aku dengan lelaki itu
Meski dia bisa beriku apa sahaja
Tapi itu semua tidak boleh beri bahagia (bahagia)
Itu bukan segalanya

[Sleeq]

Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

[Najwa Latif]

Jadi engkau yang patut, yang patut
Memberiku segala
Kerna engkau mampu, ya engkau mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk aku (okay)

Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku (untuk kamu)
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku





P/s : memang dalam hidup ini...yug penting adalah kebahagiaan.....betul kata adik saya 

~ Kebahagian menutup segala kekurangan & Kesusahan~